Logo De Leleaart01
header left01 01
header right

Steun De Leleaart met:                                                                                                                             
- Gratis onze club steunen via Sponsorkliks.nl. Bekijk HIER hoe het moet en zie onder Laatste Nieuws
- Vrijwilligers op het gebied van communicatie, jurering en bestuur                                                            facebook logo1 01
- Aanvulling / ondersteuning Interne Zaken. Bekijk deze OPROEP en zie onder Laatste Nieuws

Nieuw: infoboekje Acrogym 2017-2018, HIER te downloaden.
Zeer geslaagde Grote Clubactie 2017. Zie bij Laatste Nieuws.  

Laatste nieuws

Bij Algemene informatie is aangegeven hoe de Leleaart omgaat met sexueel overschrijdend gedrag. 

De nieuwsbrief van februari 2018 is er. Te downloaden bij Nieuwsbrief.

Zeer geslaagde Grote Clubactie 2017

De Grote Clubactiefoto

Geslaagde paaseitjesaktie.
nieuwsbrief artikel Paaseitjes

Er is een separaat infoboekje Acrogym 2017-2018 opgesteld door
Imke van Stippent en HIER te downloaden.
==========================================================

Foto's demo tijdens Kasteelfeesten, zie HIER

SPONSORKLIKS

Vanaf nu is het mogelijk om GRATIS jullie eigen club te sponsoren. Dit kan door producten, die je normaal ook zou kopen, te kopen. Dat kan bij alle bekende webshops, waar je je product sowieso al wilde bestellen.
Het werkt als volgt:
LogoSponsorkliks
Klik op bovenstaand logo van www.sponsorkliks.nl voer als sponsordoel Leleaart in, scroll naar beneden naar de website waar je jouw artikel wilt kopen (of rechtsboven in het zoekscherm de winkel ingeven).  De normale site opent  zich, alleen krijgt de Leleaart een percentage van de aankoop gesponsord (per webshop is dit een ander percentage)
Degene die besteld betaalt géén cent extra, maar wij krijgen als club er een leuke vergoeding voor.
Alle grote bekende sites doen mee, denk aan: Bol.com, Booking.com, Coolblue.nl, Zalando.nl, Thuisbezorgd.nl, Intertoys.nl, etc. etc. Dus mocht je een artikel in een webshop willen boeken, ga dan eerst naar sponsorkliks.nl

OPROEP

Hallo allemaal,

Zoals velen van jullie wel zullen weten ben ik sinds dit seizoen gestopt met lesgeven en heb ik plaatsgenomen in het bestuur van de Leleaart. Daar vervul ik nu de functie ‘Interne Zaken’, naast de functie ‘Voorzitter Jeugdraad’ wat ik al deed. Binnen Interne Zaken krijg ik ondersteuning van Suzanne Hubers, waar ik erg blij mee ben. Maar naast haar zou het heel fijn zijn als ik nog wat extra ondersteuning kan krijgen voor een aantal specifieke taken:

-     Scholing en opleiding: Leiding en assistenten kunnen officiële diploma’s halen, bijscholingen doen of andere cursussen doen. Daarnaast kunnen er externe stagiaires komen die hun stage willen lopen binnen de Leleaart. Ik ben op zoek naar iemand die zich hier in wilt verdiepen en zich hier actief voor in wilt zetten. Geschatte tijdsbesteding: twee dagdelen per maand.

-     Uitbreiding lesaanbod + werving: We zouden graag ons lesaanbod uit willen breiden. Ideeën als dreumes- & peutergym, G-gym (gymmen voor mensen met een beperking) en freerunning zijn al geopperd, maar misschien zijn er nog wel genoeg andere ideeën. Ik ben op zoek naar iemand die zich hierin wilt verdiepen en de werving van leiding en leden voor deze nieuwe lessen op zich wilt nemen. Geschatte tijdsbesteding: twee à drie dagdelen per maand, maar de intensiteit kan wisselen.

Deze functies zijn vrijwilligersfuncties waarbij je niet in het bestuur plaats hoeft te nemen. Wie zou mij hierin willen ondersteunen? Ik denk dat we een leuk en enthousiast team kunnen vormen met zijn allen! Ook als je een deel zou kunnen doen of andere ideeën hebt hoor ik het graag, we kunnen altijd kijken naar de mogelijkheden. Overigens is het geen vereiste dat een (klein)kind bij de club zit.

Meer informatie? Mail naar internezaken@leleaart.nl of spreek me aan als je me tegenkomt!

Hoopvolle groet,

Tyrza