Logo De Leleaart01
header left01 01
header right

Steun De Leleaart met:                                                                                                                             
- Gratis onze club steunen via Sponsorkliks.nl. Bekijk HIER hoe het moet en zie onder Laatste Nieuws
- Vrijwilligers op het gebied van communicatie, jurering en bestuur                                                            facebook logo1 01
- Aanvulling / ondersteuning Interne Zaken. Bekijk deze OPROEP en zie onder Laatste Nieuws
- Steun De Leleaart door het kopen van loten van De Vriendenloterij. Zie HIER en LAATSTE NIEUWS.

Wedstrijd Kersttoernooi Hazenkamp. Zie verslag met foto's onder Laatste Nieuws
Fantastische resultaten voor De Leleaart op NK Acrogym. Zie onder Laatste Nieuws met foto's
De Leleaart gaat samenwerking aan met Fysio- en Manuele Therapie Baat, zie onder Laatste Nieuws
Sportspreekuur voor leden van De Leleaart, zie onder laatste nieuws
De Leleaart zoekt zsm bestuurslid zaal- en materiaalbeheer. Iets voor U?

Laatste nieuws

Er is een separaat infoboekje Acrogym 2018-2019 opgesteld door
Imke van Stippent en HIER te downloaden.
==============================================================================================
Wedstrijdverslag met foto's van de turnsters van de Leleaart Wijchen op kersttoernooi 2018.

De turnsters van de Leleaart Wijchen hebben het jaar goed afgesloten met het kersttoernooi van de Hazenkamp in Nijmegen.
Een leuke team- en toestelwedstrijd waar de Leleaart voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst, aan deelnam.
Op zaterdag 29 december mocht eerst team 'de Leleaart 1' aantreden met daarin Indy van Dinteren, Emma Verharen en Frederique Rosmalen.
Zij turnden allen een goede wedstrijd maar turnden nog wat voorzichtig op balk en vloer.
Zij werden 6e van de 7 teams.
1 Kerst 20182 Kerst 20183 Kerst 2018
In de avond was het de beurt aan Milou Hermans. Zij deed mee op de toestellen sprong en vloer. Op vloer wist zij met een 4e plek net buiten de prijzen te vallen. Op sprong werd zij welverdiend 1e!
Zondagochtend 30 december kwam team 'de Leleaart 2' in actie. Nikki Theunissen en Tess van Vlijmen waren helaas ziek. Omdat Broyanna de Ruijter en Linn Heuting met zijn tweeën geen team kunnen vormen mocht Indy samen met hen nog een keertje meedoen.
Ook voor deze meiden een goede wedstrijd met veel vooruitgang! Op sprong moesten zij alleen het winnende team voor zich laten. Indy wist op sprong individueel de hoogste score te halen.
Met deze wedstrijd zijn wij super het jaar uit gegaan!
Op naar nog meer leuke, leerzame en spetterende sportieve hoogtepunten in 2019!"

Met vriendelijke groeten,
Marieke Kistemaker

De Leleaart Wijchen
==============================================================================================
Vriendenloterij

Beste clubleden en ouders, 

De Leleaart heeft een aantal projecten op de agenda staan voor de komende jaren. De matten dienen vervangen te worden en we zoeken een opbergruimte voor ons materiaal. Hierdoor kunnen wij namelijk voor de komende 10 jaar weer onze oefeningen doen en met een goede opbergruimte kunnen we de tweede zaal gebruiken. De Leleaart heeft gespaard, maar voor een extra verbouwing is wel extra geld nodig. Daarom zouden we zeer waarderen dat jullie loten van de VriendenLoterij zouden gaan kopen om onze clubkas te spekken!

De VriendenLoterij steunt maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven, zodat zij voluit mee kunnen doen in de samenleving en een volwaardig leven kunnen leiden. Je kiest bij de VriendenLoterij zelf voor welk goed doel je meespeelt.

Ook voor de Leleaart kun je nu meespelen met de VriendenLoterij. En dat is zeker de moeite waard!

  • De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze clubkas.
  • Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je iedere maand kans op meer dan 100.000 prijzen.
  • Steun de Leleaart en maak kans op € 100.000,-!

Met vriendelijke groet,
Hermen Bos, Voorzitter
================================================================================================

Sportspreekuur voor leden van De Leleaart

Beste sporters,

De zomerstop zit er weer op en het sportseizoen gaat weer beginnen! Daarom start het sportspreekuur bij Fysio- en Manuele Therapie Baat ook weer. Vanaf maandag 27 augustus is er wekelijks op maandag van 17:00 tot 18:00 een open sportspreekuur door een deskundig sportfysiotherapeut. Het korte consult van maximaal 10 minuten is kosteloos voor leden van gymnastiek- en turnvereniging de Leleaart. Je bent dan van harte welkom bij ons op de praktijk voor je sport gerelateerde vragen en (dreigende) blessures. Je mag natuurlijk ook contact opnemen. Per mail:rick@baatbijfysiotherapie.nl of telefoon: 024-6455883.

Locatie: Fysio- en Manuele Therapie Baat, ’t Slotje 7 te Wijchen (in de wijk de Huurlingsedam).

Rick Dumoulin, sportfysiotherapeut

SportCare Wijchen

===================================================================================================

Bij Algemene informatie is aangegeven hoe de Leleaart omgaat met sexueel overschrijdend gedrag.

Fantastische resultaten voor De Leleaart op NK Acrogym
Afgelopen weekend 23 en 24 juni 2018 mochten vier teams van De Leleaart afreizen naar de Ahoy in Rotterdam voor het Nederlands Kampioenschap Acrogym. Op zaterdag was de finale van het B niveau. Hier nam damespaar Amber Köppen & Lotus van Zoggel na twee super oefeningen het eerste goud van dit weekend mee naar huis! De damesgroep bestaande uit Marieke Kistemaker, Else van der Hee & Do Poelen werd in hetzelfde niveau zeer knap vierde.
Op zondag kwam de Nederlandse top in actie. In de hal naast Epke Zonderland mochten de acrogymnasten de vloer op om hun drie mooiste oefeningen te laten zien. De meiden van De Leleaart hebben zich van hun allerbeste kant laten zien: brons was er voor damesgroep Lisanne Elshof, Sharon Elshof & Faye Hubers en het team dat zich Nederlands Kampioen Acrogym 2018 mag noemen is namens De Leleaart damesgroep Linsey van Ekert, Roos Buurman & Jiska Schuttert!! Een fantastisch resultaat en een hele mooie afsluiter voor de acrogymcarrière van Linsey en Roos.
De Leleaart kijkt terug op weer een prachtig sportseizoen en feliciteert de meiden, ouders en trainers met dit resultaat!
NKAcroJuni2018A NKAcroJuni2018B

De Leleaart gaat samenwerking aan met Fysio- en Manuele Therapie Baat
De samenwerking met Fysiotherapie Baat heeft als doel deskundig sportadvies en medische begeleiding van sportblessures, de hersteltijd verkorten en aandacht te geven aan blessurepreventie. Wat houdt deze samenwerking in voor leden:
• Iedere maandag tussen 17-18 uur een Open Sportspreekuur waarbij onze leden kosteloos en zonder afspraak in ongeveer 10 minuten een indicatie en eerste advies krijgen over de acute of langdurige sportblessure en dit zonder verder verplichtingen. (Locatie: ’t Slotje 7, Wijchen)
• Bij leden die trainen in onze wedstrijdgroepen wordt er, uitsluitend bij goedkeuring van sporter/ouder, terugkoppeling gegeven aan de train(st)er van de acrogym- of turnwedstrijdgroep.
Op deze manier kunnen sporter en train(st)er samen werken aan een spoedig herstel aan de hand van deskundig advies van de sportfysiotherapeut.
Bij vragen of voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Rick Dumoulin (sportfysiotherapeut): 024-6455883 of mail naar rick@baatbijfysiotherapie.nl

De nieuwsbrief van april 2018 is er. Te downloaden bij Nieuwsbrief.

Geslaagde paaseitjesaktie 2018
Iedereen veel dank voor het met veel enthousiasme verkopen van de paaseitjes.
Dit jaar een topverkoop van ca. 2000 eitjes.De meeste zakjes zijn verkocht door de wedstrijdgroep A
Turnen. De meiden zijn inmiddels bedankt met een schaal lekkernijen, zie foto's.
20180406 paaseitjes beste verkoopgroep B
20180406 paaseitjes beste verkoopgroep B

Foto's demo tijdens Kasteelfeesten, zie HIER

SPONSORKLIKS

Vanaf nu is het mogelijk om GRATIS jullie eigen club te sponsoren. Dit kan door producten, die je normaal ook zou kopen, te kopen. Dat kan bij alle bekende webshops, waar je je product sowieso al wilde bestellen.
Het werkt als volgt:
LogoSponsorkliks
Klik op bovenstaand logo van www.sponsorkliks.nl voer als sponsordoel Leleaart in, scroll naar beneden naar de website waar je jouw artikel wilt kopen (of rechtsboven in het zoekscherm de winkel ingeven).  De normale site opent  zich, alleen krijgt de Leleaart een percentage van de aankoop gesponsord (per webshop is dit een ander percentage)
Degene die besteld betaalt géén cent extra, maar wij krijgen als club er een leuke vergoeding voor.
Alle grote bekende sites doen mee, denk aan: Bol.com, Booking.com, Coolblue.nl, Zalando.nl, Thuisbezorgd.nl, Intertoys.nl, etc. etc. Dus mocht je een artikel in een webshop willen boeken, ga dan eerst naar sponsorkliks.nl

OPROEP

Hallo allemaal,

Zoals velen van jullie wel zullen weten ben ik sinds dit seizoen gestopt met lesgeven en heb ik plaatsgenomen in het bestuur van de Leleaart. Daar vervul ik nu de functie ‘Interne Zaken’, naast de functie ‘Voorzitter Jeugdraad’ wat ik al deed. Binnen Interne Zaken krijg ik ondersteuning van Suzanne Hubers, waar ik erg blij mee ben. Maar naast haar zou het heel fijn zijn als ik nog wat extra ondersteuning kan krijgen voor een aantal specifieke taken:

-     Scholing en opleiding: Leiding en assistenten kunnen officiële diploma’s halen, bijscholingen doen of andere cursussen doen. Daarnaast kunnen er externe stagiaires komen die hun stage willen lopen binnen de Leleaart. Ik ben op zoek naar iemand die zich hier in wilt verdiepen en zich hier actief voor in wilt zetten. Geschatte tijdsbesteding: twee dagdelen per maand.

-     Uitbreiding lesaanbod + werving: We zouden graag ons lesaanbod uit willen breiden. Ideeën als dreumes- & peutergym, G-gym (gymmen voor mensen met een beperking) en freerunning zijn al geopperd, maar misschien zijn er nog wel genoeg andere ideeën. Ik ben op zoek naar iemand die zich hierin wilt verdiepen en de werving van leiding en leden voor deze nieuwe lessen op zich wilt nemen. Geschatte tijdsbesteding: twee à drie dagdelen per maand, maar de intensiteit kan wisselen.

Deze functies zijn vrijwilligersfuncties waarbij je niet in het bestuur plaats hoeft te nemen. Wie zou mij hierin willen ondersteunen? Ik denk dat we een leuk en enthousiast team kunnen vormen met zijn allen! Ook als je een deel zou kunnen doen of andere ideeën hebt hoor ik het graag, we kunnen altijd kijken naar de mogelijkheden. Overigens is het geen vereiste dat een (klein)kind bij de club zit.

Meer informatie? Mail naar internezaken@leleaart.nl of spreek me aan als je me tegenkomt!

Hoopvolle groet,

Tyrza