Logo De Leleaart01
header left01 01
header right

Steun De Leleaart met:                                                                                                                             
- Gratis onze club steunen via Sponsorkliks.nl. Bekijk HIER hoe het moet en zie onder Laatste Nieuws
- Vrijwilligers op het gebied van communicatie, jurering en bestuur                                                            facebook logo1 01
- Aanvulling / ondersteuning Interne Zaken. Bekijk deze OPROEP en zie onder Laatste Nieuws
- Steun De Leleaart door het kopen van loten van De Vriendenloterij. Zie HIER en LAATSTE NIEUWS.

Wedstrijden Ben-Leeuwen, Beekbergen en Nijmegen Turnen. Zie onder Laatste Nieuws met foto's
De Leleaart gaat samenwerking aan met Fysio- en Manuele Therapie Baat, zie onder Laatste Nieuws
Sportspreekuur voor leden van De Leleaart, zie onder laatste nieuws
De Leleaart zoekt zsm bestuurslid zaal- en materiaalbeheer. Iets voor U?

Gymnastiek- en turnvereniging De Leleaart

Op onze website vindt u alle relevante informatie over onze 60-jarige jonge en bruisende vereniging, zoveel mogelijk geactualiseerd en up-to-date. U vindt hier altijd het LAATSTE NIEUWS, lesuren, (wedstrijd)kalender,

De Leleaart is de gymnastiek- en turnvereniging van Wijchen. Op 1 juli 2018 hebben we ons 60 jarig jubileum gevierd. Het was een mooi feest met veel belangstelling. Het afgelopen seizoen 2017-2018 was in het algemeen een mooi seizoen. Met de acrogymnasten op verschillende eerste plaatsen op landelijk niveau en de turnsters in de subtop. Ook dit jaar zullen we trachten mooie sportieve prestaties neer te zetten. De Leleaart blijft wel een vereniging waar de leden op eigen niveau fijn kunnen sporten. Een mooie balans tussen sportiviteit en ontspanning.

Dit jaar mag ik de voorzittershamer overnemen van Roel Brink. Roel is 25 jaar voorzitter geweest van de Leleaart en heeft de vereniging in goede en slechte tijden geleid. Wij zijn Roel dan ook zeer dankbaar voor zijn inzet in de afgelopen 25 jaar. Een ander speciaal jubileum dit jaar is dat van Elly Hendriks. Elly is 60 jaar lid van de vereniging en derhalve net zo lang lid als de vereniging bestaat! Elly is altijd de rots in de branding bij de Leleaart. Na haar sportieve carrière, heeft ze veel bestuurswerk gedaan en ze is nog steeds secretaris van de vereniging. Chapeau voor Elly!

De vereniging is weer een beetje gegroeid en de Suikerberg zit goed vol met lessen. Bij de Leleaart willen we graag dat de leden goed kunnen sporten met het juiste materiaal. We hebben mede hierdoor voor dit jaar besloten niet meer uit te wijken naar de Gymzalen in de rest van Wijchen. We zullen dit jaar een plan ontwikkelen hoe we met een eventuele verdere groei kunnen omgaan.

Belangrijk is hetgeen wij al jaren binnen onze vereniging proberen uit te dragen: eensgezindheid, het samen doen, het familiegevoel, laten zien en voelen dat we echt een “vereniging” zijn. Een vereniging waar iedereen de turn- en (acro)gymsport kan beleven op zijn of haar manier, maar vooral op een plezierige manier en met respect voor iedereen.

Ik wens namens de leiding en bestuur iedereen binnen onze vereniging een sportief en fijn seizoen toe.

Met vriendelijke groeten,

Hermen Bos
voorzitter

facebook logo1 01