Logo De Leleaart01
header left01 01
header right

Steun De Leleaart met:                                                                                                                             
- Gratis onze club steunen via Sponsorkliks.nl. Bekijk HIER hoe het moet en zie onder Laatste Nieuws
- Vrijwilligers op het gebied van communicatie, jurering en bestuur                                                            facebook logo1 01
- Aanvulling / ondersteuning Interne Zaken. Bekijk deze OPROEP en zie onder Laatste Nieuws

Fantastische resultaten voor De Leleaart op NK Acrogym. Zie onder Laatste Nieuws met foto's
De Leleaart gaat samenwerking aan met Fysio- en Manuele Therapie Baat, zie onder Laatste Nieuws
Sportspreekuur voor leden van De Leleaart, zie onder laatste nieuws
De Leleaart zoekt zsm bestuurslid zaal- en materiaalbeheer. Iets voor U?

Gymnastiek- en turnvereniging De Leleaart

Op onze website vindt u alle relevante informatie over onze bijna 60-jarige jonge en bruisende vereniging, zoveel mogelijk geactualiseerd en up-to-date. U vindt hier altijd het LAATSTE NIEUWS, lesuren, (wedstrijd)kalender,

Gymnastiek- en Turnvereniging De Leleaart is opgericht op 1 juli 1958 en is in al die jaren uitgegroeid tot een veelzijdige vereniging. Op 1 juli 2018 bestaat de vereniging dus 60 jaar. Het bestuur zoekt momenteel naar mogelijkheden om dit op gepaste wijze te vieren.

Wij zijn trots op onze eigen turnhal in het complex “De Suikerberg”. De turnhal kan gehuurd worden en is zeker ook erg geschikt voor kinderfeestjes. Het bestuur, commissieleden en leiding zullen zich weer volledig inzetten om er voor de leden een leuk en leerzaam seizoen van te maken!

Een groeiende vereniging als De Leleaart kan altijd hulp gebruiken. Wij zijn nog op zoek naar een bestuurslid Interne Zaken (turnen), een bestuurslid Activiteiten en Promotie en een bestuurslid Zaal- en Materiaalbeheer. Voorkeur zou hebben een Cie. Zaal- en Materiaal, waarbij een van de leden van de Cie. deze vertegenwoordigd in het bestuur. Naast deze bestuursfuncties kan de vereniging altijd extra handen gebruiken, dus meldt u aan zodat we samen op zoek kunnen gaan naar een passende (deel)functie. Interne Zaken zoekt extra ondersteuning voor een aantal specifieke taken, zoals Scholing en opleiding (Leiding en assistenten kunnen officiële diploma’s halen, bijscholingen doen of andere cursussen doen) en Uitbreiding lesaanbod + werving (Ons lesaanbod uitbreiden met bijvoorbeeld dreumes- & peutergym, G-gym (gymmen voor mensen met een beperking) en freerunning). 
Ook te denken is aan het opzetten van een goed sponsorplan, het nadenken over eigen kleding, etc. Wellicht is het ook gezellig om dit in een klein groepje te doen. Wij horen graag uw ideeën!

Binnen de turn- en acrogymwereld is er een groot gebrek aan juryleden. Ook wij hebben moeite met het leveren van juryleden. Het bestuur roept belangstellenden op om een jurycursus (op kosten van de Leleaart) te volgen, zodat onze gymnasten de garantie hebben op deelname aan wedstrijden. Een jurycursus volgen is niet moeilijk. U hoeft geen specialist te zijn in de gymnastiek om een jurycursus te kunnen volgen. Wij hopen op u te mogen rekenen en voorzien u graag van extra informatie!

Belangrijk is wat wij al jaren binnen onze vereniging proberen uit te dragen: eensgezindheid, het samen doen, het familiegevoel, laten zien aan iedereen dat we echt een “vereniging” zijn. Waar het goed toeven is en waar iedereen de turn- en (acro)gymsport kan beleven op zijn of haar manier, maar vooral op een plezierige manier en nogmaals met daarnaast respect voor iedereen, dan kom je heel erg ver. En daar slagen wij de laatste jaren aardig in.
Blijft natuurlijk altijd staan dat wij zeker als bestuur steeds ons proberen te verbeteren op welk gebied binnen onze vereniging dan ook.

Wij wensen iedereen binnen onze vereniging een sportief seizoen toe. Hopelijk wenst u ons veel wijsheid toe om eventuele problemen in overleg op te lossen, zodat gedurende dit seizoen de sportende leden kunnen zeggen:

“Sporten is plezier en bij De Leleaart kan het ook op jouw manier”

Het Bestuur, augustus 2017

facebook logo1 01